Mirë se vini në trajnimin Fakespotting!

Përmes këtyre 6 moduleve, do të mësoni se çfarë është dezinformimi, si ta zbuloni atë dhe mjetet për ta luftuar.

Ky trajnim është pjesë e një Projekti Evropian të programit Erasmus + dhe është krijuar nga profesionistë të fushës së informacionit, profesorë të universiteteve dhe trajnerë nga Italia, Spanja, Shqipëria, Sllovakia, Serbia dhe Maqedonia e Veriut.

Qasja në informacion është një e drejtë, mësoni si ta ushtroni atë me përgjegjësi.

Regjistrohu

sq